23 Aralık 2009 Çarşamba

Serap Eser


Serap 17 yaşındaydı. Öldü. Yok artık.

Onu yaktılar.

Serap'ı 8 Kasım 2009 günü iett otobüsünden inerken üzerine molotof kokteyli atarak yaktılar.

Serap 28 gün yaşamak için savaştı. Ağabeyine yılbaşına kadar hasteneden çıkacağını söylüyordu. Çıkamadı.

Serap Eser, terör örgütü pkk'nın ne ilk ne de son kurbanı. PKK terörünün alçakça katlettiği küçücük bir yürek.

Ben Serap'ı veya ailesini tanımıyorum. Bu web sayfasını hazırlamamın tek bir nedeni var. UNUTTURMAMAK.

Serap'ı yakanlara yol verenler, sözde demokratik eylem adı altında bırakın araçları, dükkanları, kamu binalarını, artık 17 yaşında çocukları yakanlar, yarın adalet önünde hesap vermemek için sözde barışlarından söz ettiğinde hatırlayın Serap Eser'i..

Serap Eser için ben kendi adıma ne yapabilirim diye düşündüğümde aklıma bu web sitesi geldi. İlk etapta Serap için yazmak istediklerinizi aşağıdan ekleyebilirsiniz.

Yazacaklarınızı her yaştan, insanın belki çocukların da okuyacağını göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Bu hassasiyet çerçevesinde küfür, hakaret vb yazıların bu üzüntüye yakışmayacağı aşikar.

Hiç tanımadığınız ama yerinde sizinde yanabileceğiniz bir masuma mektuplar gibi belki.

O otobüste yanan bu ülkenin yarını olan gencecik bir insandı. Yandıktan sonra bile sınavlarından bahsediyordu. Yarınlarımız yanıyor. Serap Eser'in başına gelenler bu yüzden çok önemli.

8 yorum:

  1. serap`ın katilleri:dininiz ırkınız renginiz kimliğiniz ne olursa olsun mücadeleniz koca bi hiç...bizden aldığınız hiçbişey size kalmayacak...

    YanıtlaSil
  2. Toprağı bol, ruhu şad olsun.

    YanıtlaSil
  3. ALLAH rahmet eğlesin.

    YanıtlaSil
  4. teröristleri davul zurnayla karşılayan hükümeti affetmeyeceğiz. Allah rahmet eylesin. içim yandı. ailesine sabır diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. şimdi ben yazsam söylesem birileri çıkıp ırkçı kafatasçı diyecek. şu gencecik güzel kızın hayatına kastedecek kadar gözü dönmüş Allahsız şerefsşz vatansızların aldığı nefes haram değil midir? faillerinin serap kızımızın canının yandığı yerde asılması gerekmez mi? kimse beğenmez iranı yobazdır onlar şeriatçıdır. işi ise yapsın ya biri böyle bir şeyi meydanda 40m lik vinçte sallandırırlar adamı...

    Genç yavrumuza Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar dilerim...

    YanıtlaSil
  6. Allah rahmet eylesin. .

    YanıtlaSil
  7. seni bu resimdeki gibi hatırlıyorum
    olduğun gibi...

    YanıtlaSil
  8. Pusu geleneğinin egemen olduğu topraklar buraları ...Cahil bırakıldık, bilerek yapıldı bunlar hep ..Bu topraklar üzerinde emelleri olanlar bizi bize düşürdüler ..Seçemedik yöneticilerimizi ...Zamanla köle bir toplum olduk ...Bu iş, senin yanmana kadar gitti ...Seninle bizler de yandık ...Unutulmaz bu yaşananlar ...http://www.edebiyatgazetesi.com/2013/08/23/basbakan-meltem-dikmen-caniklioglu/

    YanıtlaSil