12 Ocak 2010 Salı

Ümit Eser ' den

Sanal dünyanın, gerçek dünyaya açılan penceresi olması için uğraş verdiğimiz Serap Eser adına açılmış olan anı sayfasına arkadaşlarınızı davet edin.

Eğlence, oyun, makara vs. için açılmış sayfalarda onbinlerce, yüzbinlerce üye mevcutken “elimizden kayıp giden bir can” anısına açılmış sayfanın maksimum üye sayısına ulaşmasına çaba vermekteyiz. Bu da sizlerin desteği ile mümkün.

http://www.facebook.com/group.php?gid=254761698641&ref=ts


Siz arkadaşlarınızı davet edin ki serap unutulmasın.
Siz arkadaşlarınızı davet edin ki yarın siz de serap gibi yanmayın.
Siz arkadaşlarınızı davet edin ki sizin, anne babanızın veya kardeşinizin de böyle bir durumla karşılaşabileceği her zaman aklınızın bir köşesinde kalsın.
Siz arkadaşlarınızı davet edin ki serap gibi ışığınız sönmesin.

Şunu unutmayın. Hayatınız o kadar ucuz ki ! Canı sıkılan, macera arayan kişilerin canınıza kastının cezası, mevcut kanunlar yüzünden o kadar az ki ..

Sizler adına biz bu davalarla uğraşacağız. Bu davalar da yıllarca sürecek. Bu uzun süreçte başka Serap'ların, Ayşe'lerin, Fatma'ların, Zehra'ların canının değerinin üç kuruşa indirgenmemesi için uğraşacağız.

"Ölümün şekli şemali o kadar değişti ki nerede can vereceğinizin kararı artık başka ellere geçti."

"Siz siz olun evden çıkarken sevdiklerinize doya doya sarılıp sevgiyle öpün. Çünkü akşam evinize dönememe ihtmaliniz her zamankinden daha fazla"

Abisi Ümit Eser.